Villa IVA & Otok VIR idealno su odredište za odmor, opuštanje, rekreaciju i druženje!

banner01

Smještena uz Virski put, na udaljenosti od samo 100m do prvih plaža, luksuzna i potpuno opremljena Villa IVA nudi smještaj u sedam apartmana u kapacitetima:

1 APARTMAN  - 4+2 osobe
2 APARTMAN  - 2+2 osobe
3 APARTMAN  - 2+2 osobe
4 APARTMAN  - 4+2 osobe
5 APARTMAN  - 2+2 osobe
6 APARTMAN  - 2+2 osobe
7 APARTMAN  - 2+2 osobe

U želji da Vam osiguramo savršen ugođaj i kompletnu udobnost, naše apartmane u potpunosti smo opremli svim potrebitim kuhinjskim priborom, antialergijskom posteljinom, TV i klima uređajima, besplatnim WI-FI internetom, a uz prostrane terase, dostupno je i besplatno parkiralište pod stalnim nadzorom, dvorište, upotreba roštilja te usluga pranja rublja.

Prvi restorani također su smješteni na 100m od Ville IVA a prve trgovine nalaze se na udaljenosti od 300m.

Za Vas su dostupne besplatne ležajke kao i suncobrani oko bazena, a u mogućnosti ste i unajmiti bicikl. U našim apartmanima nije dozvoljeno pušenje i boravak ljubimcima. Govorimo hrvatski i engleski jezik.

Uživajte u prirodnim ljepotama i raznolikostima, bogatstvu povijesne i kulturne baštine, te srdačnosti stanovnika otoka Vira uz vrhunsku uslugu i ugođaj u Villi IVA!

DESTINACIJA

UPOZNAJTE VIR

Obalu otoka Vira dugačku 31,43 km krase mnoge plaže, od pješčanih, šljunkovitih do kamenitih, stjenovitih, od napučenih uređenih plaža sa raznolikim sadržajima do intimnih uvalica, kao dijelom netaknute prirode. Plaže otoka Vira dijelom smještene uz borove šume s kristalno čistim morem, čine ovaj otok idealnim za obiteljski odmor.

Osim kupanja, surfanja, jedrenja, ronjenja, vožnje na jet-skijima, rent a boat i speedboat, odbojke u moru i ostalim sportovima na vodi plaže otoka Vira obiluju s raznolikom ponudom zabavnih, gastronomskih, sportskih i drugih sadržaja. Mediteranska klima sa 2450 sunčanih sati godišnje, skoro 300 sunčanih dana, prosječna temperatura u tokom ljetnih mjeseci oko 25°C otok Vir čine idealnom kupališnom destinacijom tokom i izvan turističke sezone sezone.

 

DETALJNIJE O VIRU     Otok Vir - VIDEO

footer logo

designer